Archiv článků

Živinový trojpoměr

04.02.2012 10:12
Základní poměr BÍLKOVIN : TUKŮ : SACHARIDŮ by měl být přibližně 1 : 1 : 3 - 4 a je nutné ho zohlednit při vlastní tvorbě jídelníčku.   BÍLKOVINY Bílkoviny mohou být původu rostlinného i živočišného. Jsou složeny z aminokyselin. Ty, které si tělo nedokáže vytvořit samo, nazýváme...

Luštěniny v našem jídelníčku

04.02.2012 09:42
Luštěniny jsou velmi hodnotnou složkou lidské potravy, a proto by měly být součástí našeho jídelníčku. V následujícím článku se seznámíte s dostupnými druhy luštěnin na našem trhu, s úpravou luštěnin a v některém z další článků vyzkoušíte tradiční i netradiční pokrmy...

Napište nám!

04.02.2012 09:24
Máte nějaký dotaz? Potřebujete poradit? Neváhejte a napište nám!
Záznamy: 21 - 23 ze 23
<< 1 | 2 | 3